Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som någon gör mot dig - har redan gjorts mot denne



någon talar
men säger ingenting högt
skriker tyst med sin kropp

"hata den där subban
jag vill henne ont

hon, ska få betala
smärtan som åsamkats mig"


den järnhårda hållningen
går först
i ledet följer resten
av en grupp
de båda tillhör

förövaren och offret
offret och
förövaren

vem talar?
vem lockar?

vem öppnar sig för hämnd?
vem bestämmer sig - jag ska ta emot det här, kontra, jag ska dela med mig av det här?


mobbing, utfrysning är en tyst dialog i känslornas värld - i det traumatiskas värld


det som någon gör mot dig - har redan gjorts mot denne














Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-05-03 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
antagligen.allt är ett evigt kretslopp.
2012-05-03

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Mobbarna har kannibal anlag så simpel är det!
Från Transsylvanien till Pennsylvania, tar bara avstånd om det går för att de gör inte skillnad på däggdjur vilken av dem är människor;
2012-05-03

    ej medlem längre
Fantastisk text!
2012-05-03

    ej medlem längre
Aj, vilken svidande sanning du levererar här...så klokt sagt! Borde stå i eldksirft på första sidan här på poeter!
Stående applåder till dig!
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP