Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens våg


Jag lovat dig min gryning
med band av dimmans slöjor
I fjärran slår en dyning
men soluppgången dröjer.

Hon vill ej visa upp sig
fast jag bett om denna nåd
att mjukt och ömt få föra dig
uti en dans på solens våg.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-03 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP