Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar



varför gråter du min vän

i kvällens ensamhet

jag hör hur du snyftar


du lägger på


i går var det jag

i dag är det du


tack att du finns..






Fri vers av Pirjo VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-03 21:32



Bookmark and Share


  anna karlsson
riktigt fint
2012-05-03

    ej medlem längre
Du berör vänskapens starka band...
2012-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP