Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spolad



krav

vad är det för dig

varför måste man bedöma även stunden


kan man inte bara leva det

acceptera

att det räcker




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP