Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns någonting man kan älska i varje människa..


det finaste

Du väntar att jag skulle säga

"Jag älskar dig"

Det kan jag inte...

du skulle ta det på fel sätt..


Du är min vän och min livvakt.

Jag kan aldrig förlora dig

du kan heller inte lämna mig

än. För din skull.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 143 gånger
Publicerad 2012-05-03 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP