Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stöttepelare


basilika


Du gör mig förbannad

du lyssnar inte om du inte vill..

du pratar i evigheter

jag vill inte lägga på om du inte säger hej


jag kan tokskratta med dig
hur mycket som helst

det är medicin




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-03 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP