Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla lämnar mig så småningom




klockan sex imorse
fick jag inte vara med

jag sov nämligen till sju och femton
var helt enkelt inte intresserad

jag ville drömma och forma dagen efter den filmen


alla andra områden
där jag inte får vara med

är ställen jag inte har ett genuint intresse
en passion, ett kall

något som gör mig till en slav


i din kärlek
får jag inte vara med

din familj har glidit ifrån mig
under detta år

av saknad
brist på fysisk närvaro


fast jag vet jag hörde till
fick jag stå utanför och titta på

fundera över vad och hur ni gjorde
allt det där

som fick er sammansvetsade


men nu har även du lämnat mig
och du har även lämnat mina drömmar

jag vet inte vad jag ska göra mer
står handfallen

och söker meningen
samt andra alternativ

i tillvaron












Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-04 08:28



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vemod andas
utanförskap
"ändå"
andas din stämma så mild så fylld med ditt vackra hjärta
2012-05-05

    ej medlem längre
Mitt i tonen av vemod och sorg slås jag av det vackra i dina ord och det mjuka mellan raderna.
2012-05-04

    ej medlem längre
Igenkännande.Bra skrift!!!
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP