Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad... undrar ...


Vi

 

Du klev över tröskeln

jag stängde dörren

du låste den

Du leder mig ut till världen

under din arm.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 130 gånger
Publicerad 2012-05-04 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP