Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom.. Gör mig njutbar

En sluten cirkel i en tanke

Kedjor runt vrist. Bojad

Upplagd på fat. Smakande vilt

Fuktade läppar längs med

Avnjuten under hetta

Kaskader av värme

Beklädd i rysande stjärnor




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 248 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-05-04 13:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Intensiva rader av livet....
2012-05-16

  bittemi VIP
vad härlig den här texten är!
2012-05-06

    ej medlem längre
Fantastisk!! En av dina bästa!!!!
2012-05-05

  fillatelli
Mmm.. vilket bakverk!

Härliga tanke och tanken slog mig.
Fanns det inte en period när sushi serverades på nakna kvinnokroppar i Japan? Upplagda som fat på bordet?

Kanske har jag drömt?

Skönt sinnlig var den här!
2012-05-04

    Max Poisé
Det är en kittlande tanke!
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish