Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är bara onda och jag är älskad

Ni vill trycka ned mig
Ni vill säga att jag inget är värd

Men jag tänker inte lyssna
Jag tänker inte acceptera

Ty jag är värd lika mycket som någon annan
Även om livet är en kamp varje dag
Även då jag vaknar och önskar att jag aldrig vaknat
Även om de mörka tankarna ibland blir så påträngande att jag bara vill ge upp

För jag har valt att kämpa
Jag har valt att leva
Därför sitter jag här

Och ni skall inte få sista ordet
Ni skall inte lyckas få mig att ge upp
För livet kanske kommer bli värt att leva
Och det är inte värt att ge upp

Ni skall inte vinna
Jag är sårad men jag håller det inom mig för att inte ge er nöjet att se det
Jag står rak i striden och försvarar mig själv
Ännu kan jag kämpa och det gör jag

Ni är bara onda
Och jag är älskad
Är det det som provocerar er




Fri vers av Undine
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-05-04 13:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine