Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
((Vilken teve-serie..?))


Trappuppgång


Hennes trappuppgång
ett okänt barns gråt minskar
pianot ökar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2012-05-04 14:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fråga inte mig om TV-serier ...
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP