Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste resa dig på nytt

Du måste resa dig på nytt
och ta dig upp ur denna sörjan.
Så glöm de lyckor som har flytt.
Det här är inte slutet,
det här är något av en början.

Du måste tro på dig igen
och låta allt det andra tiga.
Så res dig, gör det nu min vän.
Det här är första steget
och snart skall nya vingar stiga.

Du måste ge dig själv en chans
och inte låta allting rämna.
Jag ger dig stöd till ny balans.
Du har en plats att vara
och än är inte tid för dig att lämna.





Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 568 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-04 17:51



Bookmark and Share


  Berth
Mycket bra!
Detta är poesi när den är som bäst.
2013-01-26

  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen egna tankar i dina ord...
2012-07-11

    ej medlem längre
Livet består tyvärr av vissa måsten oavsett vad allas vår Larz säger.
Det är dessa måsten som tvingar oss att fortsätta leva!
Snyggt skaldat om detta Erik!
2012-05-10

  Anna H
Fint och stöttande! Ja, ibland måste man verkligen ta sig samman, men det måste också få ta sin lilla tid att samla ihop alla spillror som en gång varit "jag" så att säga, det blir så lätt att det blir ihoplappat i fel ordning annars. Men mycket bra och fint.
2012-05-05

  Anoo Niskanen VIP
Underbart skrivet!
Till Larz: jo, det måste man
2012-05-05

    ej medlem längre
Tack du för stärkande dikt.
2012-05-04

  anita VIP
En kanon bra dikt värt att läsa flera gånger. Forsätt skriv sånna bra dikter.
2012-05-04

  Blåbäret
underbar i sitt stöd och uppmuntran till kraft och förnyelse
2012-05-04

  Larz Gustafsson VIP
Man måste ingenting.
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L