Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kan du vänta..


ett tag till


jag behöver tid
ett kvartal till

då kanske
jag kan möta Dig
med öppna ögon

tiden vi haft nu
har gett mig kraft

jag har läkt
i mina sinnen

jag kan känna

jag kan... leva

Tack vare Dig.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-04 18:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du utstrålar klok styrka!
2012-05-04

  mickech
Tiden är viktig!
2012-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP