Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellan två andetag


Över en liten tjärn

i augusti

ligger ett frågande skimmer.

Mellan två andetag

hämtar jag den kraft

jag ingjuter i oss.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 225 gånger
Publicerad 2012-05-04 19:57



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket vacker är denna bild
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP