Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och inget mer


Som aldrig förr

lever jag detta liv nu.

Det har kostat

både pengar och smärta.

Detta dyrbara liv

jag ville ha
jag bad för
ödmjukhet
på riktigt
från hjärtat

Jag fick det.

Och inget mer.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-04 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP