Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördag

Det enda jag försöker är att ligga stilla

Det enda jag försöker är att finnas till

Det enda de kräver är att jag ska leverera

Det enda som jag inte klarar av är just att leverera

Det enda som betyder något är mina tankar

Det enda som jag tänker på är dagen i nuet

Att älska dagen som står framför oss

Hur ska min omgivning bli smittade av min känsla?

Min omgivning kan inte greppa mig

Jag får sätta blick på en svajig björk och hitta mitt inre

När jag blundar genom resan möter jag mig själv som liten

Tårarna rinner men jag och mig själv som liten avslutar med ett leende




Fri vers av Sebastian Johansson
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 06:15



Bookmark and Share


  desert star
jag känner också igen mig, vet inte vem du är men..
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Johansson