Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan

Blir så jävla trött
Jag har har klagat
Jag har skrattat
Jag har förnedrat
Jag har våldtagit mig själv!
Vem skrattar åt mig nu?
Vem knullar mig nu?
Jag sitter inte med skam men jag sitter med ansvar
Vem ska jag klandra!?
Jag är en egoist som inte kan förklara det nämnda
Här är jag, fast i det jag skrivit raderna förr
Vem är jag?
Jag är den ingen tror jag är
Alltså är jag just ingen!




Fri vers av Sebastian Johansson
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Johansson