Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Suck

Så jävla trött
Inget räcker till
Jag är inte där
Du bör vara där
Regnet öser
Vill få i mig allt så jag spricker
Har bara sett det på film
Från björken kan jag dricka mig mätt
Vid kyl disken stod hon
Ingen aning om vem hon är
Hennes lukt fångade in mig precis som på samma sätt makrillen gick till mötes
Jag är så sjuk
Så sjuk
Så sjuk
Så sjuk
Ge mig ett harem




Fri vers av Sebastian Johansson
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-09 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Johansson