Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helvetets ekorrhjul

du är den kallaste person jag har mött
men stenarna du passerar formar sig till hjärtan ändå
mot dig behöver jag medicin så jag ber om ett glas vin
och satan ger mig två
det är varmt här
jag blir yr när billjusen rullar förbi fönstret
skuggan visar två horn
två händer och en butelj
siluetten växer sig in i rummet
febern klappar pannan
kramar kroppen
vägrar att söva
jag är död med din närvaro i rummet
vattnet i kroppen stiger
tårarna blänker
när fysiken tvingar ut vätskan vi alla behöver i systemet
högvattnet landar på golvet och fräter hål i plankorna
i månskenet du har dragit hit i hatets tecken




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 141 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-05 09:58



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
stark känsla förmedlad...mkt bra
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling