Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig börja leva

låt mig börja måla
se in i färgen
låt mig börja resa
försvinna planlöst
låt mig sluta halvvägs
tro på nystart
låt mig hälla ut olja
värma den i jorden
låt mig förfalla
bli någon du avskyr
låt mig börja leva
vara den du älskar




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 183 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-05-05 13:48



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
fina metaforer enkelt men sant
2012-05-10

  Rochester
Stilsäker. Inte ett ord sitter fel här. Originella bilder. Bravo. !.
2012-05-09

  bittemi VIP
En fin text som berör mej
2012-05-06

  miljas
Du är fenomenal i den här enkla formen, mycket fint och lätt att ta till sig!
2012-05-05

  anits VIP
Mycket känslosamt och berörande
2012-05-05

    ej medlem längre
Ord som talar känslor...en del smärtsamma.
2012-05-05

  Nanna X
fin : )
det är väl det livet handlar om, liksom...
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling