Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dag efter dag fortplantas vi...


Ännu en dag

alla dagar vänder röven till

ingen dag vill vara framåtvänd

en pungspark eller ett skrevklyv vilket eller

somliga dagar rumlar man runt i halmens strå med ett krystat leende på läpparna

medan andra har heltäckande sopsäckar upp över syn

utan krav på kiv pin och ett timglas våndan




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman