Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett båtliv om man så säger...


Själen i en båt

är i en sjunken båt

snudd på pråmdöd kadaver

ej på grund av grund med kantstött tu delar i tre sänder

biten av väder vind pinad av sol och regn

ligger på havets kala botten fast på torra land i ett ökenscenario om man så säger

där kråkor pickar sönder skråven med förtjusning och med ett hett begär

och om solen hade dolda skuggor skulle de säkert vila

vill inte annat än att vara en segelduglig skönhet

fri från egoism och själslig permafrost

än engång skall jag segla med mastens sjal högt virad




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 19:06



Bookmark and Share


  Sanna i badet VIP
Fina ord.

Man åldras och själen får sina smutsfläckar. Men längtan att få segla för fulla segel i sitt esse går aldrig ur en.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman