Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dag





jag ville bara ha
en dag

en dag, en dag utan att vara svag

jag var glad
ville bara bli gladare, en dag

en dag

var allt, jag gav
allt

en dag, ville bara ha en dag
utan att vara svag

en dag

en dag











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 21:08



Bookmark and Share


    Max Poisé
Det är nästan överdrivet mänskligt att känna så! Bra text!
2012-05-05

    ej medlem längre
Som en bön från en sårad själ. Ord som skär att läsa.
2012-05-05

    ej medlem längre
Starkt....känns som om diktjaget är liten och ledsen. Du berör med dina ord...som alltid.
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP