Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eddie's tröstande ord om blod




ingen får läsa detta
detta är en väl bevarad hemlighet


jag sitter på första raden
en Pearl Jam-konsert

Eddie sjunger som en gud
vi älskar, älskar

honom


jag minns att jag skämdes
mina byxor var indränkta av blod

jag hade fått mens
mitt i spelningen


efteråt, backstage
skämdes jag

Eddie sa, ingenting att oroa sig för
det är normalt


normalt, tänkte jag
mina ljusblå jeans röda där

mitt i

jag blödde


jag skämdes
och mitt hjärta blödde

Eddie trodde det var mens

det var mitt brustna hjärta


mannen jag aldrig kunde få
mannen,

som lämnat mig där


Eddie sa, jag förstår
det är normalt

med brustna hjärtan










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-05 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP