Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nerviosa med diverse diagnosa




jag gör egna tecken
istället för att prata i mun på dig
utan att avbryta och byta ämne till något som handlar om mig själv


de består av; lätt strykning, vrider fingarna, kliar på mina sår jag haft ett år på armarna och nyckelbenet

sen har jag en naturlig charm, ett vackert leende


han verkar förminska sitt egenvärde, det läser jag av
"jag är inte lika bra som Ingmar Bergman precis"

ja, det var hans ord inte mina
det jag sa, var att jag en gång tänkte börja med teater


en vardaglig sanning i repeat
jag verkar gilla den låten eftersom jag spelar den gång på gång

men jag säger er: jag gillar den ej - men det är den enda skivan jag har












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-05 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Glädje över dig!
2012-05-06

    ej medlem längre
Glädje över dig!
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP