Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett träds rötter är starka

jag står
stilla

djupt förankrad
i jordens mylla

själens stormar sliter
likt en orkans vilda styrka

stlla jag står
kan inget annat göra nu

mitt hjärta vidgas
själen uthärdar

jag står fast

aldrig
att jag släpper taget

fast förankrad
i mitt hjärta

jag har hittat
det jag länge sökt.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-05 21:51



Bookmark and Share


  Päronsplitt
En text som det riktigt går att känna styrkan och kraften i. Med bestämdhet står du fast och om än inte helt trygg så andas den j-ar anamma. Kärlekens kraft finns helt klart i denna text. Bra!
2012-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e