Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tar mer blå blå blå




nu fortsätter jag äta blå-
för att glömma

glömma

glömma glädjen. Nej! Sorgen, när jag kom hem

mitt fina hem - mitt ångestfyllda hem



de bruna väggarna har jag klätt i färglada målningar jag gjort själv - de speglar olycklig kärlek som jag nu inte ens vet var sann - Jo! Det var den,

det är därför den gjorde så ont

det var därför den gjorde så gott



jag återupprepar ständigt min tacksamhet över att jag har ett eget hem, egen säng och att socialen (skattebetalarna-även jag en gång när det begav sig) försörjer mig



-för att jag är rädd, så rädd











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-05 22:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Allt gott till dig!/Birre som också levt på sociala!
2012-05-06

    ej medlem längre
Berörande,igenkännande.....Bra. Det är sån ärlighet i allt du skriver.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP