Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig vackrare


Du har aldrig varit vackrare

för mig

än när vi åt middag på

på via Napoli.

Maten var secondo

men du var

My Main course

och

jag blir aldrig mätt

På dig.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-05 22:51



Bookmark and Share


  Brachmin
Lite cheesy men ändå lustig i all sin fyndiga enkelhet!
2012-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP