Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skenhaiku



Solen nedgången
fullmånen bakom hörnet
å andra sidan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-05-06 13:52



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fin fullmåne igår.
Tredje raden klurig!
2012-05-06

  lodjuret/seglare VIP
texten går som tåget
klar(t) som korvspad
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP