Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zargit

Zargit är ett ovanligt namn

som jag i min anteckningsbok

från 60-talet fann.

Hon kände min flickvän

och skjutsade oss

från Bergmans loge

till centrum av stan.

Nu undrar jag bara

finns Zargit kvar

hör av dig så jag

vet hur du har.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP