Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
finns det


alternativ



Jag orkade inte

det var faktiskt så

jag kraschade totalt


Blev skyddad i en drogbubbla

Jag vill klä av den

Bubblan.








Fri vers av Pirjo VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-06 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du skriver naket och rakt på om en känsla av stor sårbarhet.
2012-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP