Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mitt hjärta

"Håll mitt hjärta

håll min själ"..

Sångtexten som framförs av en ung kvinna

kramar mitt eget hjärta

hämmar andningen

får min blick att förlora sig

i det oändliga.

Vilka ord

vilka toner!

Mitt hjärta kunde ha fått sluta slå

efter denna upplevelse.

 




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-06 18:05



Bookmark and Share


    L e e
En alldeles vacker text!
2012-05-08

  lodjuret/seglare VIP
Man kan undra vad kirurgen tänker när hjärtat lyfts ut för att repareras, kasseras, ersättas eller kanske bara för vädring.
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP