Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna

En sommarmorgon.

Var jag lycklig med dig.


Tapeterna var blåa

och ditt ljusa hår

vilade mot kudden.



Var det bara då

du fick frid,

när du sov?



Staden vaknade,

fiskmåsarna först.


Just då

älskade jag dig.

Ett ögonblick

hörde vi ihop.


Saras leende

i dörröppningen,

skratt på min mage,

dina ögon i henne,


försökte berätta

när du vaknade

men förtrollningen var slut


När jag sedan lämnade dig

en natt

hindrade du mig inte



För så var det ju

Vi var fångna i det förflutna



Missförstånden,

sparkade oss i skrevet

och det gjorde så jävla ont

att vi skrek oss hesa

tills Sara gömde sig

och granntanten ringde på dörren


Pengarna!

Systembolaget

och pillren


Bilen som alltid gick sönder

förväntningarna,

drömmarna

som egentligen inte var våra




Fri vers av Ali D VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-31 16:03



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...åh..mycket bra...jag kan känna tyngden av smärtan...och minnena lever länge, på gott och ont...kram från Aisha
2006-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP