Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns hur hästarna sprang




mig har man stoppat i en säck
slagit en knut, dragit till

den står nu på stallplanen
där är krattat och fint för dagen


hästarna går i hagen
tar en galopp ibland

ett skutt i lek
glömmer alla svek


solar sig i den vårkalla vinden
när de sällar sig till sin grupp

och lugnar sig
blir stilla


jag ser dem inte
men jag kommer ihåg hur de ser ut











Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-07 09:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
hästarna
öppnar
säcken
2012-05-08

    ej medlem längre
Fint!
2012-05-07

    ej medlem längre
Bra!Instämmer i känslan.
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP