Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla pink i bersån....


Drillar moget både här och där

ett moget saftigt päron smälter lent i munnen

humlan surrar i den strama luftens kval

molnen tornar upp sig med tinnar och torn

det väntas nederbörd i horisonten

bäst man gör sig redo för en drill i det fria




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 179 gånger
Publicerad 2012-05-07 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman