Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den svikna kvinnans otvungna tankar om hämnd




nej, det är fullmåne
solen skiner hårt genom gliporna
jag kisar sand
raspar
andas knappt
är nästan död
nu! är nöd

detta överflöd
jag tackar jag!
lyfter på hatten
molnen surar idag
de får inte vara med, se

titta på regnbågen
som den dansar över ängarna
en rumba
en rumba
du är dum va'?



tror du inte jag förstår
jag är synsk och häxa
magiker och alkemist
vodoospecialist!
så passa dig gumman
jag har avslöjat dig

du går under namn
talar ej om din hamn
bara hans famn
hans kyssar och smek
som var mina, du lilla



kvinna, stackare
vad jag kommer förgöra
din dag förstöra
uppröra alla dina vackra ord
hälla maskar i din flod
av tårar, virka en väst
för dig att bära allramest

medans diamanter blir till kol
svärtas dina ögon
ditt hjärta blir till stål
jag överlämnar dig till asgudar
trehövdade ormar
på ditt örngott av glas




lägger mig att drömma
min prins är på väg
likt en djungeltrumma
talar mitt hjärta och min själ
allt om vad som hända skall

vända mig i sammet och siden
vrida runt i jazz
en stjärnklar natt

när allting är kommet
är jag där och hemma
han är borta
du är där

med mig
min man
















Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-05-07 19:27



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
denna tillsammans med trummor trumma samt högläsning...

starka bilder stiger fram
2012-05-08

  stenen/ Yv Ericsson
en regäl besvergelse. (hur stavas det?)

jag gillar när du är stark!
bra bra
hör trummorna
2012-05-08

  Anya VIP
En mustig berättelse som jag gillar.
2012-05-08

    ej medlem längre
Rolig lekfull dikt! Ha det Gott!
2012-05-07

    ej medlem längre
Blir så fascinerad av din berättarröst. Stor applåd!
2012-05-07

  Järnkatten
Bra vännen :)..stämningsfullt..!
2012-05-07

    ej medlem längre
Vilken härlig text du bjuder på här!
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP