Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att leva:

 

 

 

jag kliver in i
ett stort, tomt rum, och där går
jag omkring en stund

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Catharina Edin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-07 21:40



Bookmark and Share


  Börje Larsson
sorgligt men sant....
2012-05-14

  Nanna X
din kombination av text och bild får mig att tänka på Göran Palms dikt Havet, som jag alltid har älskat:

Jag står framför haver.
Där är det.
Där är havet.
Jag tittar på det.
Havet. Jaha.
Det är som på Louvren.
2012-05-08

  walborg
Du går in i rummet och rör Dig och Du går ut ur rummet när det passar Dig - bra
2012-05-07

  Ingela Svenson VIP
JA men ååååååå så är det men så får det inte vara.....
2012-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP