Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon & fuck you by the way




vad gjorde sandalerna i hallen?
de hör till balkongen. får ej flyttas därifrån

du, när du brygger kaffe, kan du bara se till...FILTRET!!


Min privata lilla lyxgrej sådär är en nittiosäng


Jag funderar mycket på hur de tänker




okej, så min lägenhet är en ateljé
vill du köpa en målning?

var är träskorna? de ska stå vid balkongen


En av mina värsta sidor är att jag kan tala om samma sak i flera timmar


Jag kan gräva hur djupt som helst





Yes, jag är morgonpigg...so what
vill du bli väckt?

jag vet en väckelserörelse som tänker ta över styret i sverige



Det motstånd jag besitter tar mycket energi


Jag är född sån. Påtvingad förändring är: mord/självmord/förnedring/förnekelse





En del forskare tycker att det är bra att förändra hjärnan på oss med diagnoser. Antidepressiva piller förändrar hjärnan.

Vill du ha en förändrad hjärna?
Hur var det Hitler uttryckte sig om likriktning?

Är det någon som kommer ihåg andra världskriget och vad som hände med judarna då? Det är ju ingen unik företeelse, för det pågår ständigt.

I Lund, på forskarseminariet talar psykprofessorn om att ge piller till vissa människor. Piller som förändrar hjärnan, så att vi blir mer som dom.

"Vi måste lära oss att sudda ut gränsen mellan VI och DOM."
















Fri vers (Spoken word/Slam) av LenaJohansson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-08 08:03



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jo, det vet man ju att vild ungdom inte behöver ADHD, bara en HD.
En väninna till mig har en t-shirt på vilken det upptill står 'Do you wanna fuck?' och litet längre ner med mindre bokstäver 'Go and fuck yourself!'. Ibland är det kul att få vara litet uppkäftig också. Förr hette det lobotomi, när det utfördes rent fysiskt med kirurgiska ingrepp i hjärnan. Jag vet just inte om det är så mye bättre med kemisk avtrubbning.
2012-05-18

  Järnkatten
Applåder!!!
2012-05-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skarp och inträngande. Snyggt. =)
2012-05-11

    ADI Nehlin
stark text
2012-05-09

    ej medlem längre
Dikten är minst sagt angelägen. Bra.
2012-05-08

  Nikolaj
Skarp och vardaglig i en skön blandning.
2012-05-08

    ej medlem längre
Klockrent!!!!
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP