Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemska fasor genomlevas...


Olika ansikten

sorg har inget givet ansikte

bara bleka skuggor på väggen

i askgrå ton målade

som anonyma gobelänger på bårhus

sorg kan skratta

men bara om någon kittlar dess navel

även som gråtsalvor levererade




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-08 13:30



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman