Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan av Döden

Ett skuret ansikte. Ett brutet bröst

I sten. Ett leende. Oro i mörka skuggor

Slagsida på livets hav. Sjunkande

Jag tyckte jag hörde dig ropa

Bakom fasaden. Av det som är du




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-08 16:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
STARK
2012-05-16

  Katinka VIP
Smärtsam, djup. Jättebra!
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish