Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smek mig en doft


Vik mig ett blad
från trohetens träd
smek mig en doft
från rosen så späd

Bringa mig kraft
från nyskördad frukt
styr mig dithän
där intet hjärta är mörkt

Dröm mig vaken
när jag ropar ditt namn
svep runt mig din värme
när jag fryser i din famn

Se mig som redo
först när dansen är slut
och stegen i sanden
för evigt suddats ut.






Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-08 16:57



Bookmark and Share


  Änglaögon
Fint skrivet!
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP