Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter två års dimma..


Lukta känna


Stigen är onödigt krokig ibland

känns det som

Tur att det känns...



Skönt att uppleva våren

Fåglarnas kvitter

gröna grässtrån

vårlökarna

lövsprickning

knölsvanarna i sin nybyggda bo..




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-08 21:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att känna att man lever....
2012-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP