Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skattkammare

 Naket månsken mot pärlprydd sidenhimmel

Mjuka kyssar över slutna ögonlock

Tiden dansar över nattens timmar

Lämnar glöden att svalna mot gryningen

Kärleken att frodas mot morgonljuset



 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-08 22:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt en rýsning av välbehag infinner sig
2012-05-16

  Katinka VIP
De tre första raderna är helt ljuvliga! Jättefint!
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish