Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråvädersmys




när regnet kommer
kommer jag
kryper in
mysigheten

ulltäcke
mjuka kuddar
varma drycker
ökar mysigheten



mysigheten får eget liv
börjar läsa röda rummet
det enda som kan tas in
när mysstandarden är så hög

att taket får höjas
i tanken rummet böjas
plantera stjärnor i mitt bo
låtsas den djupblå himlen
















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-09 06:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vacker är ängen du planterar
2012-05-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert skrivet. Gillar i synnerhet sista versen. =)
2012-05-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att kunna göra något positivt av det negativa. Mysigt skrivet.
2012-05-09

    ej medlem längre
Jaså det är ni som skickat på oss detta rugguggleväder?
Ja jag skall ta mig en läsdag i dag skall ge mig på "Tråkmånsen" Lundells "Tårpilen" och kanske GW:s Gustafs grabb.Nu har de sänkt ytterligare på min stesolid,och inte kan jag dra några bärs när jag tar antabus och bor på ett sånt här plejs,Jobbigt värre! Bra skaldat!
2012-05-09

    Birgersdotter VIP
Mysfaktor..fint
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP