Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkyld




nästäppa
väntar släppa
längre fram












Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-05-09 06:18



Bookmark and Share


  T.R Ekman
Kan man gilla läget?...
2012-05-09

    ej medlem längre
Du får mig att le...och tycka lite synd om dig förståss!
2012-05-09

  aol
fyndigt sant, gillas
2012-05-09

    Birgersdotter VIP
Hoppas det..Bra skrivet
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP