Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I hjärtats oas


Alla glömda andetag
av hoppfullhet
skall gripas av vindarna
och spridas

Alla glädjens toner
fallna till marken
skall åter stiga
och ge eko

All snärjd längtan
fången i rädsla
skall släppas fri
och blossa

I hjärtats oas











Fri vers av Anita Hanssen
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-07-30 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Hanssen
Anita Hanssen