Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttnat guld

jag är trött
det är sprickor i själen
svarta strecket syr sicksackstygn i isen
det gör ont
att klyvas i stjärnformade bitar
att skådas i ens sämsta skick
att bedra det som bedrar en själv
jag vill släppa ut tröttheten
tvinga ut den genom porerna
men den har satt sig på själen
jag är trött




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 157 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-09 11:19



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP
Din dikt är ren och bra,

Igenkännande detta att bedra den som
Bedragit mig, bli trött av spelen kanske?
Av den beundrande leken, dess behov,
Ja tolkar dig så, /s
2012-05-10

    ej medlem längre
Ah fan va bra grabben,igenkännande till max.
2012-05-09

    ej medlem längre
Smärtsama rader

där all läkning

är utom synhåll...

vackert förmedlat här....
2012-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling