Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som letar finner den som finner hittar...


Som grädde på moset

sökte efter lycka

men fann olyckan

som i en liten röd ask
med ett grönt sidenband omkring

visste vad jag sökte på jakten efter kärlekens fe

jag om någon kände det på mig

trodde att jag hade den

som i en liten röd ask
med ett grönt sidenband omkring

många frågor men få svar

men jakten går oförtrutet vidare efter sinnlighetens mö

jag vet att hon finns där någonstans

som i en liten röd ask
med ett grönt sidenband omkring




Fri vers (Fri form) av T.R Ekman
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-09 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.R Ekman
T.R Ekman