Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var ett tag sedan

Du är vad du vill vara
du blir vad du vill bli
och du får inte ett dugg mer

än det du behöver


Du tycks vara på väg..


Och jag har bara tid.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-10 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP