Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Integrering med klass i skitiga skor

solen lyser in i matsalen
där servetterna är gjorda av siden
blommorna i rummet var en gång dyra knoppar
på samtliga stolar sitter välklädda kroppar
ett högfärdigt leende riktas mot mig och frågar
hur jag ser framåt och vad jag vågar
jag sitter tyst en stund medan svaret gror
tankarna jobbar för fullt och jag säger sen

framtiden är stor
och jag ska försöka att få plats i den




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-10 10:27



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Tack för att jag får ta del av dina betraktelser i poesins form och jag är övertygad om att det finns plats för sådana ordkonstnärer som du.
2012-05-12

  edikt/Benedikte
Finurligt och bra! B
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling